Mestring i klasserommet med IntoWords skriverammer og PDF-leser ️⭐️

 

 Vil du at elevene dine skal ha tilgang til lese- og skrivestøtte som legger til rette for mestring og skriveglede? Da bør du i så fall melde deg på parallellseminaret til Vitec MV i Sandefjord og Bergen, så skal vi vise deg hvilke muligheter våre skriverammer og PDF-leser gir i undervisningen.

De nye skriverammene gir støtte i skriveprosessen av kjente teksttyper slik som diktanalyse, bokanmeldelse eller blogginnlegg. Skriverammene veileder elevene gjennom teksttypenes struktur, innhold og språk.

Med den nye PDF-leseren får du enkelt gjort om en ikke-lesbar PDF til en lesbar fil (OCR), samt oppleve en enkel redigeringsprosess der du kan jobbe med teksten ved blant annet å markere tekst i ulike farger, og sette inn tekstbokser og huskelapper.

Du møter også den nye verktøylinjen til IntoWords som blant annet har opplesning, gir kontekstbaserte ordforslag, oversetter, og hvor elevene enkelt kan lage sine egne leseprofiler.

Meld deg på vårt seminar på Læring på digitale flater og du vil få en en prøvelisens på IntoWords slik at du kan prøve skriverammene og PDF-leseren selv! 🙋‍♂️🙋‍♀️