Mestring i klasserommet med IntoWords

Bergen

Vil du at elevene dine skal ha tilgang til lese- og skrivestøtte som legger til rette for mestring og skriveglede. Bli med på våre parallellseminarer i Bergen.

Dag 1 presenterer vi IntoWords på PC og Chromebook. Her viser vi frem funksjoner i verktøylinja, og vil spesielt fremheve våre nyheter; tale-til-tekst, hurtigoversetteren, IntoWords-treneren, skriverammene og vårt nye grammatikkverktøy. 

Dag 2 presenterer vi IntoWords på iPad og iPhone. Du vil få gjennomgang av både IntoWords-tastaturet og IntoWords-appen, og få en god gjennomgang på hvordan dere kan bruke IntoWords for å gi elevene god støtte i lesing, skriving og læring. Her vil du også møte mange av våre gode nyheter som er beskrevet over.

Vi ønsker deg velkommen til seminar begge dagene, og gleder oss til å vise frem IntoWords sitt nye design og nye funksjoner.

Trondheim

Vil du at elevene dine skal ha tilgang til lese- og skrivestøtte som legger til rette for mestring og skriveglede. Bli med på vårt parallellseminarer i Trondheim.

På seminaret presenterer vi IntoWords på PC og Chromebook. Her viser vi frem funksjoner i verktøylinja, og vil spesielt fremheve våre nyheter; tale-til-tekst, hurtigoversetteren, IntoWords-treneren, skriverammene og vårt nye grammatikkverktøy. Vi ønsker deg velkommen til seminar, og gleder oss til å vise frem IntoWords sitt nye design og nye funksjoner.