Læring på digitale flater 2022!

Program

Endelig tilbake!

Plenumsinnlegg

Det blir flere gode plenumsseanser på begge dagene. Felles for alle seansene er at de berører spørsmål, problemstillinger og muligheter for hvordan vi kan bygge en bedre skole  med god hensiktsmessig bruk av teknologi. I år blir det et ekstra fokus på alt vi har lært av to år med pandemi, og på spørsmålet: Hvordan kan de digitale verktøyene være med på å forbedre denne nye normalen, og hvordan kan vi aktivere elevene fysisk i en verden der det digitale styrer (nesten) alt? 

photo-1426259759666-68da5c54402d.jpeg
photo-1531058020387-3be344556be6.jpeg

Parallelle seminarer

Som alltid vil det være økter med parlelle sesjoner der utstillere og representanter fra praksisfeltet viser frem både verktøy, metoder og pedagogikk. Seminarene pitches med korte 3-minutters speedforedrag i plenums-salen før seansene. 

Sist, men absolutt ikke minst...

Kanskje det viktigst av alt, nå som konferansen igjen kan gjennomføres live, blir å møtes igjen.  Det legges opp til et storslått felles måltid for de som ønsker på alle de tre konferansene. Etter middag kan de som ønsker være med på felles underholdning og nettverksbygging i regi av konferansen. Vi gleder oss!

Samarbeidspartnere

Våre gode venner