Lær, der du er

Kompetanse- festivalen

AVLYST!

Det er med tungt hjerte vi har blitt nødt til å avlyse kompetansefestivalen i sin helhet. Selv om responsen på konsept og program har vært fantastisk, har ikke antall påmeldte blitt i nærheten av hva som kreves for å kunne gjennomføre innenfor de planlagte rammene. Vi skal gjøre en grundig vurdering av hvorfor det har blitt sånn, og kommer sterkere tilbake. Vi har ikke gitt opp ambisjonen om å tilby fantastisk kompetanse til norske pedagoger. 

Vi ser nå fremover mot februar, og Læring på digitale flater 2022. Konferansen vil gå som vanlig i Trondheim, Bergen og Sandefjord, og vi gleder oss til å møte, lære, mingle og danse med dere som før verden stengte. 

Olav og Erlend

Foredrag på internasjonalt nivå

Start skoleåret med de nyeste ideene og den ferskeste pedagogikken, strømmet direkte og interaktivt til din skole. Still spørsmål, vær med i diskusjonen og jobb videre med refleksjon i eget profesjonsnettverk. 

Praksisnære kurs

Samarbeidspartnerne våre tilbyr relevante kurs i digital læringsteknologi som mange skoler allerede har, og som noen helt sikkert er nysgjerrig på. Her er det noe for alle, uavhengig av forkunnskap.

Relevante seminarer

I samarbeid med lærere og fagpersoner fra hele verden tilbyr vi relevante seminarer, stappfulle av nyttige tips og triks til skoleåret som kommer. Alle seminarene inneholder konkrete eksempler og opplegg som du kan ta i bruk med elevene allerede i neste uke!

Timeplanen

Husk at alt programmet kan nytes direkte eller i opptak. Spar gjerne en godbit eller to til senere hvis du har andre planer, eller hvis det oppleves for tett! Følg oss også gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert på endringer.

Pris

Kompetansefestivalen ønsker at deltakere skal få med seg nøyaktig det innholdet de ønsker, uten å måtte prioritere noe over noe annet. Vi ønsker at det skal være så gjennomsiktig, ukomplisert og tilgjengelig som overhode mulig, og har derfor landet på èn lav pris per deltaker, uavhengig av hvor stor eller liten skole, kommune eller fylkeskommune det er snakk om. Enkelt for oss, enkelt for dere!

Pris per lærer: 300kr

Administrasjonskostnad per skole eller kommune som melder på sine lærere: 500kr

Tre temaer

Digital kompetanse for bedre vurdering og dypere læring

Formidling - digitalt og i klasserommet

Lek i skolen og fysisk aktive elever

Foredragene

Last ned fullstendig program for utvidet beskrivelse av foredrag og foredragsholdere

Kursene

Beskrivelser kommer snart - Last ned programmet for en sniktitt.

Samarbeidspartnere

Ta kontakt!

Kompetansefestivalen er et initiativ fra Digitalkompetanse AS som også står bak Læring på digitale flater. Faglig ansvarlig og ansvarlig for gjennomføring av konferansen er Erlend Kobro og daglig leder er Olav Reitan. Ta kontakt ved eventuelle spørsmål.