Informasjon

Læring på digitale flater arrangeres på de samme tre stedene hver vår, og varer i to dager på hvert sted. De fleste som besøker konferansen overnatter på hotellene der konferansen holdes, men det er også mulig å delta uten å overnatte. Programmet er tilnærmet likt på de tre stedene, og inneholder en fin balanse mellom foredrag, praksisnære seminarer og tid til det sosiale.

Lokasjon og datoer

• Scandic Park Hotell i Sandefjord: 6. og 7. februar 2023
• Scandic hell Værnes: 14. og 15. februar
• Clarion Hotell Flesland Bergen: 9. og 10. mars 2022

Seminarer og stands

Det kommer flere utstillere, og noen av disse holder også et seminar. Det går flere seminarer parallelt, og du velger selv hvilket du ønsker å gå på. Se oversikt over alle ustillerne og seminarene her.

Tidspunkt

Det faglige innholdet starter med en felles åpning klokka 09:00 og varer til ca 16:00 den første dagen og til ca 15:00 dag to. Det er fritt fram å bevege seg på konferanseområdet under dagen. Lunsj gjennomføres i to puljer mellom 11:30 og 13:30

Mat og fellesmiddag

Det serveres frokost på hotellet for de som bestiller billett med overnatting. Det serveres også enkel frokost på konferanseområdet begge dagene og en meget påkostet lunch. Det er mulig å melde seg på felles middag for konferansens gjester på kvelden etter dag 1. Fellesmiddagen koster 500 kroner.

Priser

uten mva

Pakkepris
Konferanseavgift begge dagene, full pensjon, enerom og 3-rettes konferansemiddag: 4648 kr

Eller:
Konferanse begge dager: 2773 kr
Konferanse én dag: 1472 kr
Tre retters middag: 500 kr

Overnatting med frokost, en natt: 1497 kr
Overnatting med frokost 2 netter: 2655 kr