Variert matematikkundervisning – enkelt og inspirerende

Kom på et av våre seminar og prøv ut varierte stasjoner med praktiske oppgaver. Hvordan kan vi skape varierte matematikktimer, som legger til rette for dybdelæring i hvert eneste tema? Matematisk samtale, samarbeid, aktiviteter og tverrfaglig temaarbeid – her får du undervisningsopplegg du kan gjennomføre i praksis.

Seminar dag 1:  
Aktiv læring og mattemestring for 1.-4. trinn 

 Hvordan kan du oppnå aktiv læring på elevenes premisser? Hvordan kan du bruke variasjon og lek i undervisningen til å skape matteglede?  

Campus Matte 1-4 er et komplett matematikklæreverk som legger til rette for aktiv læring. Sammen prøver vi ut varierte stasjoner med praktiske oppgaver for småtrinnet! 

 PS: Seminarets innhold er også overførbart til mellomtrinnet. Velkommen skal du være!  

Seminar dag 2:
Variert matematikkundervisning – enkelt og inspirerende (5.-10. trinn)
Hvordan kan vi skape varierte matematikktimer, som legger til rette for dybdelæring i hvert eneste tema? Matematisk samtale, samarbeid, aktiviteter og tverrfaglig temaarbeid – her får du undervisningsopplegg du kan gjennomføre i praksis.    

 Campus Matte er et komplett læreverk i matematikk som inneholder mye mer enn du tror. Bli med på en modellert undervisningsøkt som gjør variasjon i undervisningen inspirerende og enkelt å få til!  

 Seminaret passer for matematikklærere på 5.-10. trinn. Vi vil bruke eksempler fra 7. trinn, men verktøyene finnes for alle trinn.